Let op: De bezorger controleert jouw leeftijd op basis van jouw legitimatiebewijs. Alleen 18+. Let op! Vanwege een kleine verbouwing in de Herfstvakantie worden bestellingen op donderdag 21 oktober aangeleverd aan PostNL

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten op je rekening teruggestort. Enkel de kosten voor het retour sturen van je huisadres naar IJswijnen.nl zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,10 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal je het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en orginele verpakking aan IJswijnen.nl moeten retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact opnemen via info@ijswijnen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde bij IJswijnen.nl retour ontvangen is.