Bezorgen & Afhalen

Op zoek naar de perfecte dessertwijn? Dan ben je bij dessertwijn.nl / IJswijnen.nl aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide selectie van heerlijke zoete wijnen uit alle hoeken van de wereld. Of je nu op zoek bent naar een fles voor een speciale gelegenheid of gewoon voor bij het dessert, bij ons vind je zeker wat je zoekt. Bestel snel en eenvoudig online en geniet binnenkort van een verrukkelijke dessertwijn.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en wensen u alvast veel plezier met uw aankoop!

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met PostNL. Zodra je bestelling verstuurd is, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Met deze code kan je de verzending volgen. Meestal ontvang je de bestelling de volgende dag al.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Je kunt je bestelling bij ons op afspraak afhalen. Je betaalt dan geen verzendkosten. Laat ons weten wanneer je jouw bestelling wilt komen ophalen. (mailtje naar info@ijswijnen.nl) Dat kan veelal ook in het weekend en 's avonds tot 20:00. Wij zullen je voorafgaand laten weten of afhalen op de gewenste datum en tijd mogelijk is. Ben je jonger dan 24 jaar, neem dan je legitimatiebewijs mee. 

Verzendtarieven
Dessertwijn.nl / IJswijnen.nl hanteert de volgende verzendtarieven:

Bestelbedrag
(excl. verzendkosten)
 < 99 euro  > 99 euro
Zone 1
Nederland           6,95       Gratis       
Zone 2
België           8,95       Gratis             
Duitsland           8,95       Gratis


Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Bestellingen worden in Nederland, Duitsland en België binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Naar de overige landen duurt het gemiddeld 5 tot 14 werkdagen. Op zondagen en nationale feestdagen wordt er niet bezorgd.
Rond de feestdagen heeft PostNL het altijd erg druk. De afgelopen jaren waren levertijden rond de feestdagen langer. Bestel daarom tijdig uw wijnen om teleurstelling te voorkomen.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres?
Ja, je kunt zonder extra kosten een afwijkend bezorgadres instellen. De ontvanger dient altijd boven de 18 jaar te zijn.

Leeftijdscheck 18+
De PostNL bezorger controleert jouw leeftijd aan de deur. De bezorger controleert de leeftijd op basis van jouw legitimatiebewijs. Hij geeft het pakket alleen mee als de ontvanger voldoet aan de leeftijdseis. Klik hier voor meer informatie.